Wat is holisme?

Holisme stamt af van het Griekse woord Holos. Wat “het geheel” betekent.

Binnen de holistische visie zien we het lichaam als één samenwerkend geheel/systeem. Jouw gedachten, emoties en verlangens zijn allemaal met elkaar verbonden.

Doordat ik tijdens mijn afstemmingen alle niveaus bekijk, ben ik hierdoor instaat, om de angel van je vraag te ontdekken en hier de behandeling op af te stemmen. Het uitgangspunt is daarom géén behandeling enkel en alleen afgestemd op je thema of probleem, maar de kracht zit hem in het feit dat er wordt behandeld op je gehele systeem. Hierdoor ontstaan prachtige openbaringen en is er ruimte voor heling.

Alle delen hebben invloed op elkaar. Wij noemen dat, niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Voor een prettig functioneren is het nodig dat je op alle niveaus een zekere balans ervaart. Zodat jouw systeem, jouw lijf, in een gezonde geestelijke en lichamelijke staat mag leven.

Van nature ben jij heel en compleet. Aanvullingen van buitenaf zijn niet nodig. Alles is binnen jouw “zijn” aanwezig en ik help je graag in deze zoektocht. Terug naar jouw sterke kern vanuit balans en licht!