Voorstellen

Mijn naam is Magalie Rommen, 34 jaar oud. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het mooie Oisterwijk. Als klein meisje was ik altijd al gevoelig. Ik genoot van een prachtige jeugd, maar zag en voelde veel. Eenmaal gevangen in de stroom van het leven voelde ik dat ik mensen wilde helpen. Ik wist alleen niet hoe.

Studeren voor onderwijsassistente om vervolgens kinderen te helpen die moeite hadden met leren. Toch wilde ik verder en heb daarna de HBO opleiding sociaal pedagogisch hulpverlener succesvol afgerond. Na jaren werkzaam te zijn in de geestelijke gehandicaptenzorg begon ik weer oog en oor te krijgen voor mijn intuïtie, die ik jaren lang had genegeerd. Na kennismaking met holisme wist ik hier mag ik wat mee gaan doen. Gestuurd door het universum kwam ik de HBO opleiding tot holistisch therapeut tegen. Het avontuur aangegaan en wat is het mooi, maar vooral thuiskomen. Ik heb mijn Reiki master diploma mogen halen en mag iedere dag leren en helen, juist ook bij mijzelf.

Mijn missie is Licht. Zielen in het licht zetten. Doormiddel van mijn intuïtieve vermogens dienen overleden zielen zich in energie aan mij aan, die nog niet naar het licht kunnen. Deze zielen help ik samen met mijn engel én spiritteam naar het licht toe. Nu is het ook tijd om zielen zoals jij op aarde in het licht te zetten!

Dit mag ik realiteit maken, door boodschappen van boven door te mogen geven. Healing op afstand te bieden in het verleden en of heden. Ik heb de eervolle taak een zuiver kanaal tussen hemel en aarde te zijn.

Mijn bedrijfsnaam Baobab bay, stamt af van de Baobab boom. Een heilige boom afkomstig uit Afrika. Bekend als de tree of life. Deze boom zorgt bijzonder genoeg voor onderdak, kleding, voedsel en water voor mens en dier. Deze mythische bomen kunnen wel 6000 jaar oud worden.. Volgens een van de vele legendes groeien deze bomen andersom. De wortels groeien de lucht in en de top zit vast in de aarde . Op deze manier is de Baobab boom een verbinder van wijsheden en boodschappen van het universum naar de mens en andersom. En precies dat mag ik voor jou betekenen.