Healing

Tijdens een healing ontvang jij een Reiki behandeling. Dat wil zeggen dat ik werk met universele levensenergie.

Hoe gaat een healing in zijn werk?Ik maak op afstand contact met jouw ziel, door mij op jou af te stemmen. Via mijn handen geef ik universele levensenergie door.
Dankzij mijn intuïtieve vermogens weet ik op welke gebieden jij heling mag ontvangen. Dit kan zijn op fysiek niveau zoals lichamelijke pijnen, emotioneel niveau zoals emoties, mentaal niveau, zoals overtuigingen die een rol spelen en energetisch en spiritueel niveau, wat draag je bij je aan oude energie die jou niet meer dient.
Handig om te weten.Voor een reiki behandeling hoef je niet thuis te zijn. Je kunt dus gewoon je dagelijkse bezigheden uitvoeren. De behandeling heeft een holistisch uitgangspunt.
Kosten.Deze behadeling duurt c.a. 60 minuten en de kosten bedragen 95 euro.
Deze behandeling is ook te boeken als een pakket. Dit zijn drie behandelingen van c.a. 60 minuten en de kosten bedragen 250 euro.
Welke cadeautjes geeft Reiki jou?– Reiniging. Reiki activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.
– Ondersteunt bij alle hulpvragen. Reiki stuurt de energie naar de plekken die op het huidig moment het belangrijkste zijn voor de ontvanger.
– Holistische werking. Reiki is gericht en werkt op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.
– Evenwicht. Reiki zorgt voor evenwicht en balans in je energiehuishouding.
– Blokkades. Reiki heft blokkades op.
– Vitaliseert. Reiki energie harmoniseert en vitaliseert je lichaam én geest.
– Ontspanning. Reiki zorgt voor een heerlijke diepe ontspanning.
– Reiki is een duurzaam cadeau voor jezelf.